Boekingen van de band
Je boekt The Tiny Little Bigband snel en eenvoudig door te bellen met +31(0)622412019 of een e-mail te sturen naar info@tinylittlebigband.com. Lees hier meer over de diverse mogelijkheden.

Standaard combo
Je boekt de band standaard als combo bestaande uit zang, piano, bas, drums. Ideaal voor kleinere gezelschappen of locaties. Zeer geschikt voor recepties en diner dansants. De band zorgt voor passende pauze-muziek en je geniet van 3 sets van 30 tot 40 minuten live muziek! Eventueel uit te breiden met een gitarist.

Tiny Little Bigband in bigband uitvoering
Groter gezelschap? Grotere locatie of ruimer budget? Boek dan de Tiny Little Bigband in bigband uitvoering! De band wordt uitgebreid met een vierkoppige blazerssectie bestaande uit trompet, saxofoon en trombone voor het ultieme bigband gevoel en geluid! Ook nu zorgt de band voor passende pauze-muziek en speelt 2 sets van 50 minuten of 3 sets van 40 minuten.

Tiny Little Bigband & DJ
Alle bezettingen kunnen worden aangevuld met een passende DJ. Geen zorgen, de band boekt de DJ. Denk hierbij aan een DJ gespecialiseerd in dance classics, loungemuziek, rock&roll, en zelfs ballroom.

Tiny Litte Bigband & speciale gast(en)
Verras uw gasten nog meer door het uitnodigen van een speciale gast! Elke bezetting van de band kan geboekt worden met zo een speciale gast.  De band speelde al eerder met onder andere Hans Dulfer, Babette van Veen, Frank In Person, Mariska van Kolck, Zosja El Rhazi, Carmen Gomes, de Triolettes, Trijntje Oosterhuis en Maxine.